Om Delta Accounting

 

 

Vi på Delta Accounting är specialister på allt inom ekonomi. Vi jobbar dagligen med att hjälpa våra klienter arbeta fokuserat och smart med det de är bra på.

Genom att förskansa sig rätt kompetens av att bedriva verksamheter i olika branscher säkerställer vi att våra klienter får rätt vägledning i rätt tid – proaktivt, omsorgsfullt och långsiktigt.

På så sätt säkerställer vi att våra klienter arbetar fokuserat, smart och maximerar utdelningen av sitt hårda arbete.

​Som kund hos oss märker ni att ni inte behöver en annan ekonomisk partner. Oavsett om ni behöver hjälp med endast den dagliga bokföringen eller om företaget behöver en ny strategisk positionering så är Delta Accounting er självklara samarbetspartner.

Vision och värderingar

Delta Accountings vision är att skapa en helt ny standard.

Det gör vi genom att leva och andas våra kärnvärden; proaktivitet, omsorg och långsiktighet.

På Delta Accounting vill vi skapa positiv förändring i allt vi gör. Vi ökar våra klienters effektivitet och på så sätt skapar ett positivt samhällsvärde. 

Vi möjliggör inte endast att våra klienter kan fokusera på det de gör bra men även att de verksamhetskritiska bitarna sköts på rätt sätt. Med oss som samarbetspartner har man en uppsjö av kompetens vid fingerspetsarna och vi kan garantera att vi alltid hanterar er omsorgsfullt och långsiktigt. 

Vi strävar samtidigt efter långsiktighet i allt vi gör. Vår framgång har sin grund i vår förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans skapar vi en hållbar positiv förändring och en ljusare framtid. Det här är bara början av vår resa tillsammans!

Vi hjälper dig att arbeta smart och fokuserat med din kärnverksamhet!

Kontakta oss

Strandbergsgatan 12, 112 51 Stockholm
info@deltaaccounting.se